Certyfikaty ISO

Chcesz dodać wpis na temat inny niż główne kategorie tematyczne? Możesz to zrobić tutaj.
Awatar użytkownika
Leonora1998

Certyfikaty ISO

Post autor: Leonora1998 »

Ostatnio zastanawiałem się nad certyfikatami ISO i jakie mogą być przydatne dla start-upów. Wiem, że te certyfikaty mogą być kluczowe dla budowania zaufania klientów i partnerów biznesowych. Chciałbym poznać Wasze doświadczenia i opinie na ten temat. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z uzyskiwaniem certyfikatów ISO w swoim start-upie? Jakie certyfikaty są Waszym zdaniem niezbędne, a jakie warto dodatkowo posiadać?
myvinoo

Re: Certyfikaty ISO

Post autor: myvinoo »

Czy mieliście kiedyś szkoleniowca biznesowego, kogoś takiego jak biznes mentor ? Nie mówię tu o tym, że możemy wykształcać pracowników, ale sami siebie, żeby działać skutecznie i pomagać pracownikom, dobrze prowadząc naszą firmę. Wiecie, patrząc na to, co jest do poprawienia, ale i na to, co jest do lepszego zagospodarowania. Mieliście tak?
ludzkieoko

Post autor: ludzkieoko »

Jeśli wiecie, jak rozwiązać konkretne działania w firmie to Wam zazdroszczę, ale pamiętajcie, że również jest problem z tym, jak mają wyglądać stosowne w trakcie pracy. szkolenie z komunikacji w zespole może Wam pomóc.
portomortello

Post autor: portomortello »

Czy w zakresie firmy leży również program do kalkulacji ? Właśnie mam spięcie z klientem, który wymaga ode mnie kosztorysu budowlanego, mimo że nie mam go w zakresie usług… Pewnie umielibyśmy go z narzędziem od kosztorysuj zrobić, ale czy powinniśmy?
lokatorkaa88

Post autor: lokatorkaa88 »

Hej, zastanawiam się, jak powinna w ogóle w mojej placówce działać kasa automatyczna, żeby ona w pełni wykorzystywała swój potencjał. Dodam, że naprawdę zależy mi na tym, by część klientów poczuła niezależność. To, jak to widzicie, jakie macie wskazówki dla mnie?

długa sukienka na wesele forum
ODPOWIEDZ