Cera jest dla mnie ważna, więc chcę wybrać najlepszą opcję. Może ktoś polecić mi jakiś dobry salon kosmetyczny lub produkt do samodzielnego wykonania peelingu chemicznego? Z góry dziękuję za pomoc!
peelingi chemiczne - warto?
Chcesz dodać wpis na temat inny niż główne kategorie tematyczne? Możesz to zrobić tutaj.
- Lajla_78
peelingi chemiczne - warto?
Hej wam. Od jakiegoś czasu szukam rozwiązania mojego problemu z cerą. Ostatnio zastanawiałam się nad peelingiem chemicznym i czy warto go wypróbować. Czy ktoś z Was miał już z nim doświadczenie? Chętnie poznam Wasze opinie i porady.
Cera jest dla mnie ważna, więc chcę wybrać najlepszą opcję. Może ktoś polecić mi jakiś dobry salon kosmetyczny lub produkt do samodzielnego wykonania peelingu chemicznego? Z góry dziękuję za pomoc!
-
iglica
Re: peelingi chemiczne - warto?
Post autor: iglica »
Najlepiej sprawdzić na swojej skórze czy tego typu peeling oczyszczający nam się sprawdzi. Dla mnie to strzał w dziesiątkę, staram się robić co jakiś czas. Przy regularnym stosowaniu widać super efekty, bo skóra ma bardziej jednolity odcień, jest bardziej rozświetlona. Jestem wielką fanką takich kosmetyków.
rak prostaty leczenie niekonwencjonalne
rak prostaty leczenie niekonwencjonalne