o czym mówi struktura wody?

Jeśli potrzebujesz porady na jakikolwiek temat, pisz śmiało tutaj. Lubimy sobie wzajemnie pomagać i doradzać.
Awatar użytkownika
Miroda

o czym mówi struktura wody?

Post autor: Miroda »

Hejka, szukam rozwiązania problemu związanego z wodą strukturalną. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tym temacie i chciałby się podzielić swoją wiedzą? Chętnie poznam Wasze opinie i pomysły na to, o czym mówi struktura wody. Czy jest to tylko zwykła woda, czy może kryje w sobie coś więcej? Czy woda strukturalna może mieć wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie? Jestem bardzo ciekawa Waszych spostrzeżeń na ten temat. Dołączcie do dyskusji i podzielcie się swoimi przemyśleniami. Czekam na Wasze komentarze! :)
dolorezz

Re: o czym mówi struktura wody?

Post autor: dolorezz »

Mam pytanie do osób, które dbają o zdrowie – czy woda alkaiczna Polaris pH ma przewagę nad zwykłą mineralną? Wiem, że jest dostępna w Biedronce, więc logistycznie jest łatwo. Warto pić ją ze względu na wysokie pH, które wspiera równowagę w organizmie. Czy te korzyści są na tyle duże, że warto po nią sięgać regularnie? Jakie macie opinie po dłuższym czasie stosowania Polaris pH?
ODPOWIEDZ