gdzie na konsultację z pulmonologiem?
Zdrowy mamy jedno, więc musimy o nie dbać. Jeśli nie wiesz, jak to robić, odpowiedzi szukaj w tym wątku.
- lilianna65
gdzie na konsultację z pulmonologiem?
Post autor: lilianna65 »
Cześć wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć. Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Szukam miejsca, gdzie mogę umówić się na konsultację z pulmonologiem. Od jakiegoś czasu mam problemy z oddychaniem i chciałabym skonsultować się ze specjalistą, aby dowiedzieć się, co może być tego przyczyną. Czy możecie polecić mi jakieś dobre miejsce lub lekarza w okolicy Śląska? Będę wdzięczna za każdą pomoc i sugestię. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
- Paulina1967
Re: gdzie na konsultację z pulmonologiem?
Post autor: Paulina1967 »
Witaj! Dobrze, że do nas dołączyłeś. Jeśli szukasz miejsca, gdzie możesz umówić się na konsultację z pulmonologiem, polecam skorzystać z wyszukiwarki internetowej lub zapytać znajomych o polecenie dobrego lekarza w okolicy Śląska. U mnie sprawdził się pulmonolog w Rybniku
Pamiętaj, żeby przed wizytą przygotować listę pytań i opisać dokładnie swoje objawy. Życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania problemu. Pozdrawiam!