Która apteka według was najtańsza?? Gdzie kupujecie leki na co dzień? Szukam jakiejś tańszej alternatywy do apteki w której kupuję dotychczas bo niestety podrożało
d-link dsl-2640b setup
która apteka najtańsza?
Opowiedz nam, jak lubisz spędzać czas wolny i jakie są Twoje zainteresowania. Znajdziesz tu partnera do dyskusji.
Re: która apteka najtańsza?
Post autor: beatrice »
wydaje mi się, że doz pod tym względem wypada bardzo korzystnie, ja u nich od paru lat kupuję i jestem zadowolona z cen, wybór produktów maja bardzo duży
Post autor: medika »
zaczęłam kupować w DOZ, zrobiłam większe zakupy ostatnio i byłam pozytywnie zaskoczona ceną, na pewno zostanę klientką na dłużej bo jednak każda oszczędność się przyda
Post autor: Orlika »
DOZ ma zdecydowanie najniższe ceny, kupuję od nich zarówno leki, jaki i suplementy i taniej niż tam nie znalazłam, dlatego będę się trzymać tej apteki.
Post autor: lemka »
No najlepiej sobie porównać ceny w różnych aptekach. Ja sama wybieram się wlasnie do apteki bo kolezanka opowiadala mi o probiotyku ktory bierze... Sanprobi IBS. Pomaga jej na trawienie i problemy jelitowe.. mam nadzieje, ze u mnie tez sie tak dobrze sprawdzi
Post autor: Toyka »
W aptece DOZ zawsze znajdę leki i suplementy po bardzo dobrych cenach. Co ważne, ich ceny nie rosną od miesiecy, mimo inflacji, a apteka jest zawsze dobrze zaopatrzona.
Post autor: oliszka »
Apteka DOZ ma naprawdę super ceny. Kupuję u nich regularnie leki na receptę i suplementy i musze przyznać, że oni jedyni nie podnoszą cen, więc tylko do nich wracam.
Post autor: mamusia »
Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.