Zdrowie
Opowiedz nam, jak lubisz spędzać czas wolny i jakie są Twoje zainteresowania. Znajdziesz tu partnera do dyskusji.
Re: Zdrowie
Post autor: mamieel »
Pamiętajmy, że zdrowie nie jest nam dane na zawsze, dlatego trzeba rozwijać w sobie zależności i to, jak o siebie dbamy. I dla przykładu wiem dziś, że na przykład grzybica pochwy to często problem psychiczny. I dlatego tu https://masalasound.pl/grzybica-pochwy- ... filaktyka/ macie rady, jak o siebie dbać.
Post autor: nuttka »
mam niestety problem z nietrzymaniem moczu po porodzie,byłam u lekarza, mam leki,ćwiczenia, do tego w DOZ doradzili mi bardzo dobre wkładki, więc mogę normalnie funkcjonować
Post autor: massino »
Jedynym słusznym kierunkiem są badania. Nie powinno się stać w miejscu - trzeba działać i to szybko, szczególnie kiedy chodzi o tak poważne choroby, jak nowotwór. W zasadzie to diametralnie odmienia sytuację. Ale w Polsce warunki się poprawiły. Mamy już poradnie onkologiczne typu Onkolmed i po prostu da się przejść przez całe leczenie kompleksowo, bez zwlekania, odsyłania po całej Polsce. A kiedy jesteś pod okiem doświadczonych ekspertów, te szanse na efekty są dużo większe.
Post autor: bemka »
Ważniejszym elementem troski o zdrowie są badania. Szczególnie mam tu na myśli badania prenatalne. Tylko obowiązkowo trzeba znaleźć do tego dobrego lekarza. Ze swojej strony mogę polecić dr Rozmus-Warcholińską - fantastyczna babeczka, bardzo kompetentna.
Post autor: rator »
Mogę tylko potwierdzić działanie Onkolmedu. Tam faktycznie mają różne metody leczenia, ekspertów od różnych rodzajów nowotworów i kontrolują cały proces. Kierunek jest słuszny, możliwe szybkie reakcje na aktualny stan, dostosowanie form leczenia i stopniowe wychodzenie na prostą. Uważam, że ten kierunek jest pod każdym względem trafiony i tak powinno być. A co wy na to?
Post autor: meliskaa »
Ktoś mi kiedyś powiedział, że woda też może mieć wpływ na zdrowie – nie tylko ile pijesz, ale jaką wodę. Polaris Ph z Biedronki to alkaliczna opcja, która ma wspierać organizm od środka. Taka ciekawostka, którą właśnie testuję.