gdzie wyjechać?
Lubisz podróżować i chcesz opowiedzieć o miejscach, które odwiedziłeś? Może szukasz kierunku na nadchodzące wolne dni? Zapraszamy tutaj.
- Ludwina1960
gdzie wyjechać?
Post autor: Ludwina1960 »
W te wakacje chcemy pojechać gdzieś gdzie zupełnie nie będzie ludzi. Może Kaszuby, może Bieszczady. No nie wiem, gdzieś gdzie będzie można oderwać się od życia i rzeczywistości. Bardzo tego potrzebuję. Tylko nie wiem jak się spakować na taki wyjazd. Może mi podpowiecie coś? Nigdy nie byłam na takim wyjeździe. Czy wystarczą mi jakieś noże, niezbędniki i menażka czy lepiej jednak spakować sztućce, garnek, patelnię?
Re: gdzie wyjechać?
Post autor: Ivanaa »
Jak planujecie jechać do Szklarskiej Poręby, to fantastycznym miejscem na nocowanie jest https://www.villaromantica.pl . Oni zapewnią wam dogodne warunki, komforotowy i dobrze wyposażony pokój z łazienką. Możecie również skorzystać z ich restauracji, czy też SPA - jest tam wiele możliwości.
Re: gdzie wyjechać?
Post autor: eufel »
Ja to mam dość problemów, ale jeśli już, to dla mnie fajną możliwością będzie sprawdzenie, gdzie są produkowane pomosty pływające producent nawet jakiś, bo jeśli już wyjeżdżam, to niech to będzie do miejsca, gdzie mamy możliwość dopasowania się i też jakiegoś takiego powiązania tematycznego. Dlatego ja Was proszę, wskażcie coś solidnego.