zielona żywność
Zdrowy mamy jedno, więc musimy o nie dbać. Jeśli nie wiesz, jak to robić, odpowiedzi szukaj w tym wątku.
- Albertyna_73
zielona żywność
Post autor: Albertyna_73 »
Hej wam! Chcę wprowadzić do swojej diety więcej zielonej żywności, ale nie wiem od czego zacząć. Szukając informacji w internecie, natknęłam się na jęczmień Green Ways - superfood, która ma wiele korzyści dla zdrowia. Jestem bardzo ciekawa, czy ktoś z Was już miał styczność z tym produktem i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Co innego powinnam wziąć pod uwagę? Dajcie znać
Re: zielona żywność
Post autor: bellaa »
Jasna sprawa, że warto jeść to co jest wartościowe i w pełni zdrowe. Chociażby poczytajcie tutaj https://kuchniavikinga.pl/wplyw-diety-n ... ekna-cera/ - jaki wpływ ma dieta na cerę? Co powinno się spożywać, aby mieć ładną skórę?
Post autor: ariell »
Jasna sprawa, że to co jemy wypływa na nasze zdrowie. Także warto zapewnić sobie posiłki zdrowe i wartościowe. Mnie przykładowo teraz zainteresował catering dietetyczny , który oferuje posiłki właśnie dobrze zbilansowane. Tak sobie myślę, że postawię na dietę pudełkową, bo też chcę o siebie zadbać.
Post autor: zenitaa »
A czy ktoś z was robił sobie wczasy odchudzające z dietą Ewy Dąbrowskiej w Ułańskiej Zagrodzie?
Tak pytam, ponieważ interesuje się nieco dietą dr Dąbrowskiej i tak zaciekawiłam się takimi wczasami. Może to dobra okazja na to, żeby w praktyce spróbować takiej diety? Zobaczyć jakie posiłki można przygotowywać i jak o siebie zadbać? Co wy na to?
Tak pytam, ponieważ interesuje się nieco dietą dr Dąbrowskiej i tak zaciekawiłam się takimi wczasami. Może to dobra okazja na to, żeby w praktyce spróbować takiej diety? Zobaczyć jakie posiłki można przygotowywać i jak o siebie zadbać? Co wy na to?
Post autor: Mariola »
Zdecydowanie jest to bardzo dobre podejście jeśli chodzi o odżywianie. Zamiana swoich nawyków może mieć bardzo szybkie i widoczne skutki. Dlatego tak ważne jest znalezienie motywacji do nauki gotowania bo w zasadzie to jedyna pewna droga do wprowadzenia wymarzonych zmian. Wszystkie potrzebne informacje można znaleźć w internecie więc każdy sobie z tym poradzi. Jeżeli chodzi o same przepisy to możemy skorzystać z takich miejsc jak - https://uwielbiam.pl/przepis/placki-zie ... -z-kurkami w jakich możemy wykorzystać naturalne składniki takie jak grzyby. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by lekko zmodyfikować dany przepis, kwestia doświadczenia oraz własnych oczekiwań.
Post autor: mona88 »
No powiem wam, że ja od jakiegoś czasu zwracam uwagę na to co spożywać, bo chcę wiedzieć - jak o siebie tak w pełni zadbać... A tak się składa, że teraz znalazłam informacje - jak działa kreatyna i tak myślę, że nawet i ja zacznę ją spożywać...